Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Saturday, 23 April 2011

Assalamualaikum nd selamat malam :) Hi, selamat membaca entry mengarut utk keberapa kalinya Hihi. Entry aku semua nye mmg mengarut, aku mmg dah taw dah. Tk payah nak tlg aku ckp kan lah aeh :) K smlm gaduh teruk dgn si jantung hati sbb dia tuduh aku offline chat. K bodoh gila sbb aku mmg tk offline chat pun. Fb skrg mmg mcm sial then aku yg kena marah. Haish nasib kau mmg mcm gini lah Amiera oi ==

Skrg ni dah k siket lah dgn dia tp dia still mcm tk pcy aku. Hah lantak kau lah Amirul, nak pcy ke tk nak, kau pny pasal. Pnt dah aku nak ckp byk kali. Sekali pun aku tk pnh tipu kau k. Tk pnh k nd tkd mkne nye aku nak dendam-dendam bagai dgn kau. If aku ni pendendam kan, dah lame taw aku bls semua yang pnh kau buat dkt aku before ni. Kau jelah yg taw ape kan, aku mls nak ckp lg, kang gaduh lg.

K aku mls nak cerita psl bnd yg boleh buat aku moody, nd now aku nak btaw yg satu paper final dah settle. Tinggal lg 4 paper. Phew still byk k :| Yang aku paling dedo paper admin dgn paper math. Haish hope so tkd repeat. K lah, aku nak tido sbb esk aku nak pegi merayap. Hihi release tension (Ceh padahal baru satu paper, konon tension mcm berpuluh-puluh paper je Teehee) Good Night.