Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Monday, 18 April 2011

K smlm mmg seronok sgt sbb dapat spent time dgn dia walaupun sekejap je kan. Jmp pun dah tgh hari then ptg dah balik. Jmp just lepak dkt Cs nd watching movie sahaje :) K aku yang decide nak tgk movie ape. Dia mule tk nak tgk movie tuh after that dia pulak yang obses dgn Bieber Haha. Pelik-pelik je awak ni Amirul. Well, mmg best k movie Never Say Never.

Although tkd lah best mcm kite orang selalu kua tp best sbb aku dapat tgk muke dia lame lame Teehee. Honestly mmg mcm kawan je kite orang smlm. Agak terase lain jugak lah jalan dgn dia. Tp nak buat mcm mana kan sbb dia dah buat aku mcm kawan so, aku pun buat biase jelah tp hati k Tuhan je yang taw.

So conclusion nye, Bieber jelah pengubat hati aku yang tgh kuciwas ni Teehee. Seriously mmg cute. If dia peluk aku mmg aku dah pengsan k. Tk payah peluk lah, tgk aku pun dah cukup buat aku pengsan LOL :P