Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Thursday, 7 April 2011

Hi, act serious I'm not in mood. Idk why mrul mst kena tipu aku lagi. Aku pnt lah mcm ni. Serious taw pnt. Pnt asyek di tipu nd diperbodohkan. Oh god, sumpah down gile. Rase mcm aku terhegeh-hegeh gile dkt dia. Nd pnh dia ckp aku ni lngsng tk pnh faham dia. Ya Allah time tuh aku nangis dah mcm hape dah. Aku dah try yg terbaik utk dia, aku sedaya upaye try faham dia then dia boleh ckp aku mcm tuh. Ya aku taw, dlm relation kena saling bertolak ansur kan tp aku dah byk mengalah. Tp dia tk pnh sedar semua tuh. Aku harap sgt dia faham perasaan aku nd sedar ape yg aku dah buat utk dia. K lah peeps, sleepy edi. Good Night~