Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Tuesday, 29 March 2011


Mereka ni kawan baik aku :) Sayang korang semua sampai aku tutup mata <3 Everything aku share dgn dorang. Although kite orang kenal baru satu sem lebih je kan tapi serious dah mcm lame gile kenal. Fr muhammad matt, kami semua rindu anda. Serious rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nak borak same, gelak mcm orang gile sbb dga lawak bodoh kau tuh, pegi class same same walaupun kau jarang ad dkt class Haha! Ndd byk lagi kenangan kite same same kan. Whoa seronok je time tuh. Nd now kau dah jauh. Nak turun JB pun dah ssh. Kite orang nak gerak sane mmg tk lah kan. Haha Kite orang tk kaya mcm kau doo. Matt, kite orang semua sayang kau. Jage diri :) Ingat pesan aku, lps ni makan bayar aeh. Kesian kau tk naik-naik badan sbb makan tk bayar Haha! Joking*