Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Monday, 28 March 2011

Hai Assalamualaikum :)


Semua orang sehat tk? Teehee soalan mcm nerd gila kan. Mcm first time first time buat blog je kan. Padahal sungguh lame dah aku buat blog. Tapi ni blog yang baru. So konon-konon nye aku ni orang baru lah dalam blog mem-blog ni Haha! Aku tkd niat nak update blog pun act tapi tangan dah gatal, so terpakse kan jelah type Teehee :)


Lagi pu aku tgh boring ni. Aku dah tkd mood nak online FB, aku mmg nak blog je skrg ni. Sbb blog lagi best dari FB Hehe. Aku minat nak edit-edit blog walaupun blog aku sangat harem == Aku minat tgk blog orang yang cantik-cantik. Whoa teruja je aku rase nak bace blog dorang :DD


Okay back to the topic :) Knp aku cakap "Alahai Malasnya" Sbb kan harini aku ponteng class Haha! Langsung tk pegi class harini. Mmg pemalas gile kan? Well, aku mmg pemalas. So tk kesah lah orang nak ckp ape. Aku mmg mcm ni Hoho :O