Hai I'm Miaa :) 19 years old this year. Already taken by Mohamad Amirul Bin Ismail ♥ Diploma in Office Management and Technology-UiTM.

Sunday, 10 April 2011

Goodmorning :) K harini nak senyum pun rase mcm tk ikhlas,  nak mkn pun mcm tkd selera, nak tido pun rase mcm dah malas dah. Hergh sbbnye aku dah kena balik Bandar Penawar kejap lagi. K terus je rase mcm tkd mood. Lps ni blog semua akan tergendala, makan minum pun terabai, diri jadi serabai nd semua nye tk sempurna. Oh god benci gile keadaan yg mcm ni. Semua nya jd worst gile! Rite mcm dah fed up gile nak teruskan hidup dkt sane. Sgt-sgt-sgt membosankan nd sgt tkd pape k dkt sane. Mmg tepu habis. Herghh =.= Btw, jgn lupe doakan aku pass semua paper utk Sem 2 ni k. Bubye.